Meklējat sapņu sievieti/ vīrieti?! Četri kritēriji, lai izvairītos no murga

Kurš gan nesapņo par sapņu sievieti vai vīrieti? Lai sapnis nepārvērstos murgā, sev ir jāuzdod jautājums: kurš, kura man der?

Daži sastāda prasību sarakstu līdz pat vissmalkākajām detaļām, kādam jābūt sapņu vīrietim vai sapņu sievietei. Šoreiz to pārsvītrojiet. Faktiski viss atkarīgs tikai no šiem četriem kritērijiem. Meklējat sapņu sievieti, vīrieti? Sapnis kļūs par īstenību, ja ievērosiet sekojošo:

 1. kritērijs: apbrīnot otru

Vai es apbrīnoju otra diženumu? Vai arī es tikai domāju: „Kaut kas jau no viņa varētu sanākt.“ Stāvēt apbrīnā otra cilvēka diženuma priekšā ir kas dziļākas nekā apbrīna un cieņa. Ja es esmu apbrīnā otra cilvēka diženuma priekšā, viņš ir uzrunājis manas sirds dziļumus un tajā ir iedegusies apbrīna, no kuras plūst mīlestība, tad viņš ir īstais.

2. kritērijs: spēja sarunāties

Vai mēs varam viens ar otru sarunāties? Vai mēs īstenību uztveram līdzīgi? Vai, stāstot kaut ko otram, otrs ātri saprot, ko es domāju? Vai mēs nopietnā sarunā viens otru ātri saprotam? Vai mums līdzīgas lietas šķiet labas? Vai mums patīk vienas un tās pašas filmas? Vai mēs varam kopā smieties? Vai varam strīdēties un atkal izlīgt?

3. kritērijs: labestīga un mīlestības pilna attieksme

Vai viņš/viņa reaģē labestīgi uz manām vājībām un vai viņai/viņam pie sāna es varu augt? Pasaulē ir vīrieši un sievietes, kuri triumfē pār saviem partneriem, ja tie izdara kaut ko nepareizi. Tad viņi paši jūtas labāki par savu “nīkulīgo” partneri un pat drošāki par otra atdevi attiecībās. Tas privāto dzīvi padara par sacīkstēm, kas rada spiedienu tā vietā, lai palīdzētu augt.

4. kritērijs: kopīgas intereses, vērtības un redzējums par dzīvi

Vai mūsu priekšstati par dzīvi sader kopā? Vai mums ir līdzīgas vērtības un redzējums par dzīvi? Ja divi cilvēki roku rokā iet kopā, tad viņiem būtu jāiet vienā virzienā. Kā mēs organizējam savu brīvo laiku un svētkus? Kā mēs pavadām atvaļinājumus, cik bieži tiekamies ar draugiem vai ģimenes locekļiem? Kam mēs dzīvojam? Ir labi, ja lietas, par kurām mēs „atdotu pusi karaļvalsts”, ir vienas un tās pašas. Tas tāpēc, ka karaļvalsts pēc kāzām ir kopīga. Un, ja cilvēks nelabprāt jebkuros laika apstākļos iet uz parku skriet, tam nevajadzētu veidot attiecības ar skautu.

Kopsavilkums: sapņu sievieti vai vīrieti meklējam un atrodam tad, kad abi cilvēciski esam gatavi attiecībām un kad “ir noticis klikšķis”

... un noklikšķ tad, kad visi četri kritēriji tiek izpildīti. Uz kompromisiem var iziet citās jomās: izskatā, profesijā un statusā, pagātnē, izcelsmē utt. Taču tikai tad, kad visi četri kritēriji ir izpildīti, sapņu sievietes vai sapņu vīrieša meklējumi ir bijuši veiksmīgi. Lai izdodas!

Gudruna Kūglere

Visi jaunumi

Atrast dzīvesdraugu


Reģistrēties