Kā vienam pārdzīvot Valentīna dienu?

Jau atkal ir Valentīna diena! Un tu esi viens? Ak tu, neraža! Kamēr citi dūdo kā balodīši vai staigā kā pāvi, tu meklē izdzīvošanas plānu.

Padomā – Valentīna diena ir komerciāla diena, kuru tirdzniecībā veiksmīgi izmanto peļņas nolūkā.

Neļauj sevi ietekmēt citiem! Turklāt laukā vēl ir vēss, un tev iekšēji salst. Tas nav labi. Lai pārdzīvotu Valentīna dienu, dari sekojošo:

1. Izdari kādam kaut ko labu

„Mīlestība” nav attiecināma tikai uz partnerattiecībām: uzdāvini Valentīna dienā kādam cilvēkam mazliet mīlestības! Izrādi kādam vai kādai mazliet mīlestības vai pateicības! Dažkārt kāds mazs žests vai palīdzība kādam nozīmē ļoti daudz. Lai mīlētu, nav jāiemīlas. Padari cilvēkus sev apkārt par „saviem”, „adoptē” viņus un padomā, kā tu varētu viņus iepriecināt. Valentīna dienā varbūt tu vari piedāvāt kādam pārim paauklēt bērnu, lai viņi varētu vakaru pavadīt kopā? Varbūt savai māsai vari nopirkt ziedus?

2. Izdari sev kaut ko labu

Izdari kaut ko skaistu, par ko tev ir prieks! Atļaujies kaut ko neikdienišķu. Pavadi šo dienu ar ģimeni vai draugiem. Tomēr nedomā pārāk daudz pats par sevi, jo tas nevienam nav palīdzējis tikt uz priekšu. Turies tālāk no tiem, kas tevi ievaino, vai no lietām, kas tevi sāpina. Bieži vien tie ir lielībnieki, kas tevi skumdina – izvairies no viņiem tādās dienās kā Valentīna diena.

3. Ej uz randiņu ar Dievu

Tavs mīļotais ir visas pasaules Kungs. Izklausās taču labi!? Valentīna dienā ej uz randiņu ar Dievu. Ieplāno konkrētu tikšanos. Stāsti Dievam par savām vēlmēm un neatlaidīgi lūdz tevi uzklausīt! Tad klausies Viņā un ļauj sevi sasildīt un mīlēt. Un tava Valentīna diena būs laba!

Visi jaunumi

Atrast dzīvesdraugu


Reģistrēties