Mans draugs ir Visuma Kungs

Ja tu tici Dievam, tad tiešām tici Viņam! Tici Viņam kā savam Radītājam!

Tici Viņam kā draugam un ceļa pavadonim! Un kā savai gala stacijai. Tici, ka Viņš vēl Tev labu. Ka Viņam ir plāns. Ka Viņa plāns ir labākais. Ne tikai labprāt nes savu krustu, bet arī pieņem to – jo Viņš domā, ka tu tiksi galā. Viņš zina, kāpēc.

„Tiem, kas Dievu mīl, viss nāk par labu.” Vai jau esat kādreiz to dzirdējuši? Mīlēt Dievu ir sirds nostāja. Tas ir dzīvesveids, turoties pie rokas savam Radītājam. Dzīvot, turoties pie rokas Radītājam, nozīmē pārrunāt ar Viņu visus savus svarīgos un nesvarīgos jautājumus, dāvāt Viņam uzticības kredītu, ar savu dzīvi piedalīties radībā un iekārtot to pēc radības spēles noteikumiem.

Ak, jā – visiedarbīgākā atbilde pret visu negatīvo ir pateicība. Pret ikvienu domu, kas saistīta ar bailēm no nākotnes, saki: „Cik liels Tu esi, Kungs, un cik brīnumaini ir Tavi ceļi.” Ikreiz, kad sajūties vientuļš vai esi izmisis: „Esi slavēts, mans Dievs, par savu mīlestību!” Absolūti vienalga, kas tev nāk pāri: „Es pateicos Tev, Kungs, par šo lielisko izdevību!” Turies pie tā, kad uzmācas šaubas, un vienmēr pateicies un slavē Dievu. Un tu redzēsi: viss tiks radīts no jauna.

Kas notiks pēc tam, zina tikai Viņš. Taču tas būs kaut kas labs – par to esi drošs jau tagad! Bet pagaidām lai tavs attiecību statuss ir: „Mans draugs ir Visuma Kungs.”

G. Kūglere "Neviens nav vientuļa sala"

Visi jaunumi

Atrast dzīvesdraugu


Reģistrēties