Septiņi ceļi, lai iepazītos

Sastapt lielo mīlestību – to vēlas daudzi! Taču, kur iepazīties? Lūk, septiņi ceļi, kuri būtu neprecētajiem jāiet.

Varbūt Tu viņu jau pazīsti?

Riskē un paskaties uz viņu otrreiz! Tādā veidā dažiem ir nokritušas kā zvīņas no acīm. Dažkārt mēs domājam, ka kādu cilvēku jau caur un cauri pazīstam. Iespējams, ka tomēr nē, paskatieties otrreiz! Dažreiz mēs domājam, ka kādu cilvēku pazīstam caur un cauri. Iespējams, ka kādu no sava paziņu loka vēl neesam labi iepazinuši?

Padari plašāku savu paziņu loku

Laiks, dzīvojot vienam, ir vislabākais, lai paplašinātu savu paziņu loku, nodibinātu jaunus kontaktus un atrastu jaunus draugus! Tagad ir laiks, lai ieguldīt enerģiju un paplašinātu savu paziņu loku!

Vieta nosaka, kādi cilvēki tur uzturas.

Iepazīties ar jauniem cilvēkiem var gandrīz visur. Taču ievēro: ir atšķirība, uz kurieni tu dodies! Pārsvarā saturs atbilst tam, kas rakstīts uz etiķetes: vieta nosaka to, kādi cilvēki tur uzturas. Vai esi padomājis ar kādu cilvēku tev saderētu? Pēc tā tad arī vadies! Dari to, ko tu dari labprāt, jo tas tev nāk par labu un tu automātiski nonāc saskarsmē ar cilvēkiem, kuru intereses ir līdzīgas tavējām. Turklāt vidē, kurā tu jūties labi un omulīgi, tu arī izstarosi valdzinājumu un šarmu.

Vieta nenosaka, kādi cilvēki tur uzturas.

No vienas puses tas ir svarīgi, kur tu satiecies ar cilvēkiem. No otras puses – tas var arī nebūt svarīgi. Izņēmumi apstiprina likumu.

Pacenties iepazīties ar draugu draugiem

Pastāv lielas iespējas, ka tavi draugi pazīst cilvēkus, kuriem ar tevi ir daudz kā kopīga. Ņem līdzi draugu! Ir labs moto kādam jaukam vakaram pie tevis mājās. Svinībās vai vakara sarīkojumos ir svarīgi uzsākt sarunu ar pārējiem, īpaši ar tiem, kurus vēl nepazīsti. Svarīgi ir pievērst skatienu tiem, kuri varbūt neatrodas centrā – kas zina, kādi dārgumi var atrasties?

Nebaidies no neprecēto pasākumiem

Ir cilvēki, kuri „nekad mūžā” neietu uz pasākumiem, kas paredzēti neprecētajiem. „Man kaut kas tāds nudien nav vajadzīgs…” Turklāt, pat ja viņš uz šādu pasākumu atnāk, tad bailīgi stāv maliņā, it kā darītu kaut ko absolūti amorālu. Ja tev kaut kas ir svarīgs, tad nav jābaidās censties to iegūt! Cilvēki lielākoties kaut kur iepazīstas, un tikai tad, pēc laika dzimst romantika – bet nav svarīgi, vai iepazīšanās notika neprecēto ballītē vai nejauši autobusa pieturā. Tas, kur cilvēki iepazīstas, ir otršķirīgs jautājums.

Uz priekšu – internetā!

Diezgan liela sociālās dzīves daļa ir „pārcēlusies” uz internetu. „Jau 30% mūsu brīvā laika mēs pavadām interneta vidē. Šis laiks partnera meklējumiem izpaliktu: pat, ja mēs mazāk laika pavadītu internetā - to dara potenciālais partneris. Iepazīšanās vietne īpaši var būt atbalsts tiem dzīvesdrauga meklētājiem, kuri ir no lauku rajoniem un Latvijas mazpilsētām. Nebūt nav jājūtas nepatīkami par to, ka esmu meklējumos, tieši otrādi – to atzīt ir brieduma pazīme, jo iekšēji nobriedis cilvēks neviena priekšā neko netēlo.

Arī pāvesta Benedikta XVI vecāki ir iepazinušies ar avīzes sludinājuma - iepazīšanās portālu priekšteča - palīdzību. 1920. gada 11. jūlijā J. Racingers avīzē „Altotinger Liebfrauenboten" ievietoja precību sludinājumu. Tā paša gada 9. novembrī viņš apprecējās ar Mariju. 1927. gadā kā trešais bērns ģimenē pasaulē nāca Jozefs Racingers.

Gudruna Kūglere

Visi jaunumi

Atrast dzīvesdraugu


Reģistrēties