Evas un Edgara satikšanās liecība

Kāds kādu ir atkal saticis un priekā dalās ar mums:

Man bija divus gadus ilgas neizdevušās attiecības ar neticīgu puisi, kuram likās, ka gaidīt līdz kāzām ir pārāk izaicinoši. Viņš mani negaidot pameta, ko es ļoti pārdzīvoju, taču sirdī sapratu, ka Dievs noteikti man ir iecerējis vēl daudz ko labāku.

Ļoti vēlējos atrast vīru, kas no visas sirds mīl Dievu, lūdzos par šādu vīru. Draudzes jauniešu vakaros visi foršie čaļi jau bija aizņemti vai jau precējušies, tāpēc izlēmu izmantot internetu, lai gan pirms tam nebiju pat apsvērusi šādu domu. Tā atradu portālu katsat.lv.Tajā laikā biju luterāne, taču tas neko nemainīja, jo uzskatīju, ka katoļi tie paši kristieši vien ir – viss ir atkarīgs no sirds ticības.

Sākumā sarakstījos ar dažiem puišiem. Viens no viņiem bija basketbolists no Latgales – tik simpātisks un, pats galvenais, ticīgs. Tas bija mana sapņa piepildījums, jo pati esmu sportiste, nu jau pabeigusi Sporta akadēmiju. Vienmēr sev biju vēlējusies aktīvu puisi.

Pirmo reizi mēs satikāmies 2016. gada 1. aprīlī. Ļoti ieķērāmies viens otrā, Edgars mani noskūpstīja jau otrajā randiņā. Tā nāca tikšanās pēc tikšanās. Vēlāk arī Edgars izlēma mācīties Sporta akadēmijā. Kamēr mācījāmies vienā augstskolā, dzīvojām kopmītnēs, katrs savā istabiņā. Tas bija ideāli, lai iepazītu viens otru vēl vairāk.

Man bija svarīgi gaidīt līdz kāzām. Edgars tam piekrita, nospraudām robežas, un, lai gan bija daudz kārdinājumu, mums tas izdevās. Tas ir tik ļoti svētīgi un īpaši.

Es nevarēju vien sagaidīt, kad Edgars mani bildinās un kļūšu par viņa sieviņu. 2017. gada 30. septembrī gājām romantiskā pastaigā gar Gauju manā dzimtajā pilsētā Valmierā. Edgars pēkšņi sacīja: “Man priekš tevis kaut kas ir!” Es sākumā domāju, ka tas ir kaut kas garšīgs, bet tad viņš nometās uz viena ceļa un man vaicāja: “Vai tu būsi mana sieva?” Tas bija brīnišķīgi, kā pasakā!

Mēs salaulājāmies 2018. gada 21. jūlijā Rīgas Kristus Karaļa Romas katoļu baznīcā. Skaistākā diena mūsu mūžā. Sākām dzīvot kopā pēc kāzām, un nu jau ļoti drīz piedzims mūsu mazulītis.

Paldies Dievam par Viņa mīlestību. Paldies katsat.lv komandai. Lai Dievs Jūs bagātīgi svētī!

Kristus mīlestībā,

Eva

Visi satikšanās stāsti

Atrast dzīvesdraugu


Reģistrēties