Šī sarakste bija tik sirds silta un patiesa

Neatceros vairs precīzi, cik ilgi es (30) biju portāla dalībniece, aptuveni trīs mēnešus, tomēr atceros to, ka reģistrēties portālā man ieteica mana jaunākā māsa. Viņa bija tik pārliecināta, ka tieši šeit es sastapšu savu dzīvesbiedru. Savukārt es biju stingri pārliecināta, ka turēšos tālāk no moderno tehnoloģiju ietekmes, t. i., iepazīšanās portāliem, jo kādā no portāliem iepazinos ar cilvēku, ar kuru man bija sarežģītas attiecības, pēc kurām es paliku viena ar mazgadīgu bērnu uz rokām. Likās, ka pasaule ir apstājusies un es neesmu nevienam vajadzīga. Šajā situācijā mani atbalstīja ģimene. Laiks, lūgšanas un paļavība uz Dievu bija manas "zāles".

Interesanti, ka katSat manā redzeslokā parādījās, apmeklējot vietējo dievnamu. Plakāts mani uzrunāja tik ļoti, ka, atnākot mājās, pēc informācijas apmaiņas un arī nepārtrauktas māsas uzstājības es nolēmu piereģistrēties. Jāsaka godīgi, rezultātus es gaidīju ātri un biju vīlusies, ka sievietes bija vairākumā. Notika sarakstes - elementāras, vieglas un pieklājīgas. Tajā brīdi domāju, ka varu atrast domubiedrus - kristiešus, katoļus - līdz brīdim, kad sāku sarakstīties ar savu tagadējo vīru (30). Šī sarakste bija tik sirds silta un patiesa! Jau sākumā zināju, viņš būs mans vīrs. Es tik spēcīgi izjutu viņu kā savas sirds otro pusi. Joprojām nespēju nevienam to izskaidrot, jo vārdi paliek vārdi, bet manas izjūtas...

Mēs abi pirmo reizi satikāmies 2015. gada 18. aprīļa konferencē "Ģimene sabiedrības uzmanības centrā: starp ideāliem un realitāti" Jelgavā. Pēc tam notika aktīvi randiņi. Interesanti, ka jau trešajā randiņā zinājām, ka mums būs laulības un tam abi esam gatavi. Tām gatavojāmies ar lielu atbildības sajūtu, pabeidzām arī "Saderināto un iemīlējušos" kursus.

Pēc gada – 2016. gada 2. jūlijā - mēs salaulājāmies Bezvainīgās Jaunavas Marijas katedrālē Jelgavā.

Lai Dievs ir mūžam slavēts, un liela pateicība katSat veidotājiem.

Bijusī katSat lietotāja 

Vārdi nav minēti, jo personas vēlējās palikt anonīmas.

Visi satikšanās stāsti

Atrast dzīvesdraugu


Reģistrēties