Dievs dod īstajā brīdī!

Kādu laiku jau biju reģistrējusies katsat.lv, satikusi vairākus interesantus puišus, taču pazīšanās vienmēr beidzās ar ne vairāk kā pāris tikšanās reizēm, lai saprastu, ka tomēr neesam viens otram radīti. Šīs jaukās, taču beigu beigās neveiksmīgās tikšanās man laupīja drosmi un vēlmi atjaunot savu profilu un turpināt dalību katsat.lv, kad beidzās mans abonements. Taču draudzene man ieteica tomēr dalību pagarināt un lūgties par dzīvesdraugu, taču vienlaikus viegli uztvert sarakstes, pirmās tikšanās, ja tās tomēr nenoved pie nopietnām attiecībām. Domāju – nu ko gan es varu zaudēt, kā vien nedaudz sava laika, ja tomēr palieku piereģistrējusies!

Taču draudzene man ieteica tomēr dalību pagarināt un lūgties par dzīvesdraugu, taču vienlaikus viegli uztvert sarakstes, pirmās tikšanās, ja tās tomēr nenoved pie nopietnām attiecībām. Domāju – nu ko gan es varu zaudēt, kā vien nedaudz sava laika, ja tomēr palieku piereģistrējusies!

Neilgi pēc tam man uzrakstīja jauks puisis, man patika viņa profils un arī vēstule, taču es gatavojos draudzenes kāzām un negribēju arī citādi uzreiz likt lielas cerības uz šo jauno sākumu, tādēļ atbildēju viņam tikai pēc kādas nedēļas. Tam sekoja sarakste dažu nedēļu garumā, kas izvērsās aizvien interesantāka, un es kļuvu aizvien ziņkārīgāka – kāds gan ir šis vēstuļu rakstītājs dzīvē? Nebija ilgi jāgaida, un viņš mani uzaicināja uz pirmo randiņu un uzreiz pats piedāvāja satikties pilsētā, kurā dzīvoju es. Tas man likās ļoti simpātiski, īsts džentelmenis! Tam sekoja daudzi randiņi mūsu abu pilsētās nedēļas nogalēs – mūs tomēr šķīra 200 km. Tikšanās reizēs aizvien vairāk nostiprinājās savstarpējās simpātijas, kā arī pārliecība, ka mūs vieno kopīgas vērtības, iesakņošanās katoļu Baznīcā, vēlme pēc ģimenes un bērniem, kā arī kopīgas intereses – labprāt ejam pārgājienos, ceļojam, lasām grāmatas un dalāmies par izlasīto.

Pēc gandrīz divu gadu pazīšanās šis džentelmenis mani bildināja pavisam romantiskā veidā, manam “Jā” nebija šaubu ēnas. Tad mēs sākām gatavoties kāzām, uz kurām uzaicinājām aptuveni 100 radu un draugu no vairākām valstīm un ko rūpīgi plānojām, lai tās būtu neaizmirstamas mums un viesiem. Taču koronas pandēmija visu izvērsa citādi. Maijā, kad bijām nolikuši kāzu datumu, pulcēties drīkstēja vien 10 cilvēki, ieskaitot priesteri, mūziķus, ministrantu. Tas man bija liels satricinājums, jo bija tāds prieks par gaidāmajām kāzām! Taču izlēmām, ka ar laulībām negaidīsim, jo mūsu mīlestība un ilgas pēc kopdzīves bija lielākas nekā vēlme pēc skaistiem svētkiem. Apprecējāmies nelielā lokā, taču tiešsaistē mūsu laulības ceremonijai sekoja krietni vairāk nekā 100 cilvēki. Lai arī joprojām reizēm piezogas doma, ka būtu gribējuši lielus svētkus, ne brīdi nenožēlojam, ka apprecējāmies tieši tajā laikā.

Šobrīd pasaulē ir ieradies mūsu otrais dēls. Esam piedzīvojuši strīdus, domstarpības un nesaskaņas, taču to apjoms ne tuvu nestāv klāt mūsu mīlestībai un priekam vienam par otru. katSat.lv bija tik skaista iespēja satikties un veidot kopīgu nākotni! Paldies!

Visi satikšanās stāsti

Atrast dzīvesdraugu


Reģistrēties