Vairāk par katSat

Partnera meklēšana ar katSat

Mūsu sabiedrība kļūst aizvien daudzveidīgāka. Svarīgākajos dzīves jautājumos pārliecības ir ļoti dažādas. Pārliecināti katoļi nav atrodami visur. Internets ir daļa mūsu dzīves un kļuvis par svarīgu ceļu partnera meklēšanā - ne kā pēdējā izeja – bet gan kā labs papildinājums. Dieva ceļi ir daudzveidīgi.

Vienkārši un tomēr aizraujoši

katSat ir apzināti veidots un uztiek uzturēts vienkārši– viegli saprotams arī, ja nav īpaši liela pieredze darbā ar datoru. Vienkārši izmēģiniet!

 Anonīmi un nopietni

Paša izvēlēts lietotājvārds un personīgā pasta kastīte atvēl jums pašiem vai un kad Jūs vēlaties dalīties savos privātajos datos. Kā biedrs Jūs variet: lasīt profilus, meklēt pēc noteiktiem kritērijiem, pēc patikas sazināties ar citiem, forumos piedalīties tematiskajās diskusijās, uzzināt par pasākumiem un paši tādus organizēt. Pastāvīga portāla apkopšana garantē nopietnību.

Jūs šeit esat īstajā vietā!

Jā, tieši jūs! Šis portāls ir veidots tādiem cilvēkiem kā jūs, kuri savā dzīvē ilgojas pēc otrās pusītes. Cilvēki, kuriem ir lieli mērķi un kuri uzdrīkstas vēlēties piedzīvojumu, kas ir ģimene, un kuriem ir svarīga Baznīcas mācība. Nebīstieties! Izmēģiniet! Ir kāds, kurš jūs gaida!

Paļauties uz Dievu

Jau Gēte zināja, ka „Dievs dāvā riekstus, taču tos neizloba.” Paļaušanās uz Dievu un paša iniciatīva nav pretrunīgas, jo Dievs rēķinās ar mūsu ieguldījumu, lai sasniegtu mūsu ilgotos dzīves mērķus. Portāls ir viena no daudzām iespējām ar kādu iepazīties. Dievs darbojas visur un lieto arī internetu. Izmantojiet arī jūs iespējas, kuras jums piedāvā katoliska, anonīma un gaumīga platforma!

Atrast dzīvesdraugu


Reģistrēties